Om oss

Spikat roslagen ab – erfaren takläggare i stockholm

Vi är två goda vänner med över 15 års erfarenhet i branschen och startade Spikat Roslagen med gemensam ambition om att leverera tak av högsta kvalitet. För oss är det viktigt att kunden alltid känner sig trygg och säker när vi genomför ett takarbete – vilket gäller från första mötet fram tills att taket är helt färdigställt.

Spikat Roslaen är en totalentreprenad och vi använder oss alltid av certifierade plåtslagare. Vi hjälper till med alla typer av takarbeten och är en erfaren takläggare och arbetar med takläggning i Stockholm. 

VARFÖR VÄLJA OSS

Se våra certifieringar och behörigheter när det kommer till arbetsmiljö, försäkringar och kreditvärdighet. Välkommen till Spikat Roslagen!

Tre Kronor försäkring

Ansvarsförsäkring Tre Kronor.

Ställningsmontör

Ställningar upp till nio meter.

Fallskyddsutbildning

Arbete på höjd över två meter.

BAS-P / BAS-U

Byggarbetsmiljösamordnare.

Asbest utomhus

Förebyggande arbete för hälsan.

UC

Kreditvärdiga.

Boka takläggare i Norrtälje

Boka takläggare i Norrtälje

Hos Spikat i Roslagen erbjuder vi experttakläggning i Norrtälje, säkerställande av hållbara och vackra taklösningar. Våra erfarna takläggare är dedikerade till att leverera det bästa av hållbarhet och skönhet för ditt hem. Varför välja våra takläggningstjänster i...

läs mer
Takläggare i Vallentuna – Få offert

Takläggare i Vallentuna – Få offert

Vi på Spikat i Roslagen erbjuder experttakläggning i Vallentuna för att säkerställa hållbara och vackra taklösningar. Våra erfarna takläggare strävar efter att kombinera hållbarhet och skönhet för ditt hem. Varför välja våra takläggningstjänster i Vallentuna? Expertis...

läs mer
Anlita takläggre i Danderyd

Anlita takläggre i Danderyd

Professionell takläggning för trygg och vacker takskydd Här på Spikat i Roslagen erbjuder vi experttakläggning i Danderyd för att säkerställa hållbara och vackra taklösningar. Våra erfarna takläggare är dedikerade till att leverera det bästa av hållbarhet och skönhet...

läs mer

OM FÖRETAGET

Vi är ett takläggarföretag som huvudsakligen arbetar med takrenovering, takomläggning och takläggning på nyproduktioner. Vi riktar oss främst mot privatpersoner men har även möjlighet att hjälpa företag och brf:er med mindre takarbeten.

Med vår kompetens och erfarenhet kan vi tittulera oss som en av de bästa takläggare i Stockholm. Vi skräddarsyr alltid våra taklösningar och arbetar med flera olika takmaterial.

Våra tjänster

  • Takrenovering
  • Takomläggning
  • Takläggning
  • Takbesiktning