Takläggare Stockholm | Kontakta oss | Om oss

Om oss

ALLTreko Bygg är en byggfirma som verkar i Stockholm och på många andra orter i östra Mellansverige. Vi har som mål att tillgodose våra kunder med byggprojekt av hög kvalitet och där vår profession och kundens behov står främst i fokus.


Vilka är vi?

Vårt byggföretag ALLTreko Bygg startades 2015, men vi som arbetar i företaget har lång erfarenhet och bred kompetens inom branschen. Därför kan vi tillgodose alla våra kunder med byggprojekt som håller hög kvalitet oavsett vad vi tar oss för.

Vi håller till i Tyresö, men utför uppdrag långt utanför Stockholms gränser, bland annat i Östergötland och Sörmland. Oavsett om man är privatperson, företagare eller en bostadsrättsförening hjälper vi till med byggprojekt, underhåll och delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet när de behövs som mest.

Tveka inte att höra av dig till oss när du behöver anlita en billig och professionell takläggare i Stockholm. Då får du en pålitlig byggfirma som håller vad den lovar. Skicka in en offertförfrågan till oss redan idag.

 

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

(Lämna tom)