Takläggare Stockholm | Kontakta oss | Tjänster

Tjänster

Takläggare Stockholm

Vi på Takläggare Stockholm är specialiserade på tak och takläggning och är därför din takläggare i Stockholm när du behöver en som mest, men vi erbjuder många andra byggtjänster utöver det. Här nedan kan du läsa mer om våra tjänster och vad de innebär.

 

Våra takläggning tjänster

Som takläggare eller plåtslagare i Stockholm är man alltid upptagen med att hjälpa kunder förverkliga sina byggdrömmar. Är det hög tid att vi hjälper dig? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss och berätta om dina planer. Kanske har du ett stort behov av att en takläggare ska lägga ett nytt plåttak på huset? Eller vill ha hjälp med att underhålla ett gammalt tegeltak? Det är bara några av alla tjänster vi kan erbjuda. Utöver det kan vi även:v

  • Takläggning

Behöver du lägga om ditt tak? Vi är experter på att lägga nytt tak så att ditt hus kan skina för grannarna, det ger dig lite extra skryt när ni pratar vid häcken. Är du i behov av ett plåttak eller tegeltak? Vi har erfarenhet av alla typer av tak, till och med tak du aldrig hört om.

  • Reparation av tak

Vi reparerar ditt tak så du kan ha ett tak i så bra skick som möjligt, vi klarar av att reparera alla tak. Oavsett ifall det är plåttak eller tegeltak. Vi på Takläggare Stockholm kan allt inom tak och ser detta som en passion.

  • Inspektera tak för solceller.

Nu är det hett med solceller, men det är inte bara att sätta upp solceller på taket hur som helst. Vi kan inspektera ditt tak och se till så att det är lämpligt för installering av solceller.

  • Underhålla taken på dina fastigheter.

Som bostadsrättsförening är det viktigt att taken på fastigheterna är i gott skick. Det inkluderar även vindsutrymmen då det lätt kan uppstå brand på vinden om den är felbyggd och/eller om det finns läckor från taket som kan hamna i elledningar. Eftersom vi kan det där med tak, vet vi precis vad vi ska titta efter för att säkerställa att både taket och vinden inte medför några risker. Om vi upptäcker fel och brister ger vi förslag på åtgärder och kan se till att omedelbart åtgärda problemen.


Vi gör även:

  • Rådgivning inför ny- och ombyggnation.

För en lekman kan det vara svårt att avgöra vad som är bäst när det kommer till materialval och utförande. Om du behöver hjälp och rådgivning med dina bygg- och renoveringsprojekt hjälper vi gärna till.

  • Renovera, bygga om och bygga nytt.

Är det dags för renovering eller ombyggnation? Vi hjälper gärna till att bygga fritidshus, altan, kök och mycket mer. När en större renovering ska göras kan du därför anlita oss som totalentreprenad.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

(Lämna tom)