När Besiktade du taket sist?

vår expertis gör skillnad!

Lita på vår erfarenhet och expertis på tak. Kontakta oss idag och besikta ditt tak! Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation eller ett prisförslag.

Takrenovering

Du får alltid ett fast pris på våra takronoveringar!

Besiktning av tak

Vi besiktar ditt tak, du får alltid en gratis konsultation!

Kontakta oss!

Få en kostnadsfri offert när du kontaktar oss!

Välkommen till takföretaget – SPIKAT ROSLAGEN

Våra värderingar

På Spikat Roslagen är våra värderingar grundläggande i allt vi gör. Vi tror på att alltid leverera högsta kvalitet, trygghet och lojalitet till våra kunder. Detta samidigt som vi tar ansvar för vår arbetsmiljö. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet och vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna. Vi tar ansvar för vår miljö och strävar efter att erbjuda miljövänliga lösningar för att minska vår klimatpåverkan. Genom att hålla fast vid dessa värderingar, kan våra kunder lita på oss för att leverera exceptionell service och samtidigt bidra till en hållbar framtid.

Vår Vision

Vi på Spikat Roslagen har en vision om att bli den ledande takleverantören på marknaden genom att erbjuda hållbara och kostnadseffektiva taklösningar. Säkerheten på arbetet är viktig för oss. Vi använder oss alltid utav projektanpassad säkerhetsutrustning när vi jobbar på tak för att takläggarna och även du som kund kan känna dig trygg när vi arbetar på höga höjder. Vi kommer alltid ut och gör en noggrann genomgång av taket innnan vi skickar ut en kostnadsfri offert, så det inte dyker upp några oväntade kostnader.

SNABBT PRISFÖRSLAG

Självklart så kommer vi ut för en fri takbesiktning och konsultation.

Varför välja oss?

Med över 15 års erfarenhet i branschen kan vi ge en god service och en finish du är nöjd med. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och säker – vi är med dig hela vägen genom takrenoveringen. 

Kvalitet och hållbarhet

Vi tror på att alltid leverera kvalitet och hållbarhet till våra kunder.

Miljö och ansvar

Vi tar ansvar för vår miljö och strävar efter att erbjuda miljövänliga lösningar för att minska vår klimatpåverkan.

100% Kundnöjdhet

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet och vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna.

Tre vanliga takproblem – vi har lösningarna!

Oavsett vilka takproblem som finns har vi lösningen för att hantera det på ett effektivt sätt. Lita på vårt erfarna team av takexperter, vi ser till att ditt tak är i toppskick och skyddar din fastighet mot skador. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig!

Läckande tak? Vi har en hållbar lösning!

Slipp läckande tak med vår hållbara lösning. Kontakta oss!

Spara pengar på lång sikt med ett energieffektivt tak från oss!

Energieffektivt tak – spara pengar på lång sikt med oss!

Gammalt tak? Ersätt ditt tak med ett nytt och hållbart tak!”

Få ett nytt och hållbart tak som skyddar din fastighet!

Vi på företaget är stolta över att kunna erbjuda lösningar för alla typer av takproblem. Med vår långa erfarenhet och kompetenta team av takexperter kan du känna dig trygg i att vi tar hand om ditt tak på bästa möjliga sätt. Vårt mål är att se till att ditt tak är i toppskick och skyddar din fastighet från skador. Vi är redo att hjälpa dig, så tveka inte att höra av dig till oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig!

Philip Bäck – Co-founder

Kostnadsfri offert

Kostnadsfri offert inom 24 h

Ring oss direkt!

Allt inom tak

Vi erbjuder en rad olika tjänster

"Ett ungt, friskt företag med duktiga medarbetare. Delade med sig av problem/lösningar på ett bra sätt till mig som kund. Levererade allt i tid, både material och arbete, till ett komplett nytt villatak. Tack!

 

 

Mats B, Kund – 2022-12-20 från Reco