Kontakta oss för offert

Takläggare Sollentuna

Vi byter ditt tak i hela norrort | Järfälla – Upplands väsby – Täby

Vi är en totalentreprenör inom takomläggning och takrenovering i Norrort. Vi har en känsla för kvalitet och gör alltid vårt yttersta för att uppnå bästa möjliga resultat. Med flera certifieringar och många års erfarenhet är vi kompetenta, duktiga och erfarna takläggare. Låt oss ge ditt tak ett helt nytt liv som håller i många år!

Takläggare Norrort

Din lokala takläggare Norrort – Spikat

Få ett komplett takläggningspaket av din lokala expert!

Behöver du lägga om taket? Vi är en erfaren och professionell takläggare i Täby och Sollentuna. Vi hjälper till med alla delar inom takomläggning vilket kan innefatta allt från materialval till montering av takpannor. Vårt materialutbud är utformat efter att uppfylla alla tänkbara behov samtidigt som de är högkvalitativa. Just därför vågar vi garantera ett långsiktigt och hållbart resultat. Tack vare våra beprövade arbetsmetoder och långa erfarenhet kan du vara säker på att vi gör ett noggrant arbete som takläggare. 

takrenovering Sollentuna

Dags att byta tak? Byt tak Norrort

Så här sparar du pengar när du byter tak i Sollentuna.

Behöver du byta tak i Sollentuna och vill spara pengar samtidigt? Vi på Spikat i Roslagen kan hjälpa dig med det! Vi är specialister på takbyte och arbetar med högkvalitativa material och erfarna takläggare för att säkerställa att ditt tak blir både snyggt och hållbart. Men det betyder inte att det behöver kosta en förmögenhet. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på takbyte och kan även ge dig tips på hur du kan spara pengar på ditt projekt. Genom att välja rätt material, arbeta effektivt och undvika onödiga kostnader kan vi hjälpa dig att få ett nytt tak till ett pris som passar din budget. Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig att byta tak i Sollentuna till ett överkomligt pris!

Tjänster

Vi tar helhetsansvar! Takläggning & takrenovering av proffs 👍

Byta tak

Vi renoverar tak och byter ut dina trasiga takpannor. Underhållning av tak är en viktig del för takets livslängd.

Tak av högsta kvalite

Nyckeln till ett starkt och slittåligt tak är materialet. Dessutom är vi erfarna takläggare, vilket är viktigt för takets hållbarhet. 

Certifierade taksäkerhetskonsulter

Vi har flera års erfarenhet av takarbeten och vet hur viktigt det är med god taksäkerhet.

Få prisförslag på nytt tak 

Kontakta oss för 100% kostnadsfri besiktning och offert för ditt tak. Vi hjälper dig hela vägen och skräddarsyr alltid våra lösningar. 

Takläggare Sollentuna

Takläggare Stockholm

Lägga om tak

Takrenovering Järfälla

Byta tak på ditt hus Norrort

Takläggning Sollentuna, Järfälla och Upplands Väsby

Boka takbesiktning i tid

Slitna takpannor? Då är det dags att boka takbesiktning! Genom en takbesiktning kan vi avgöra hur vi kan åtgärda eventuella brister på både ett korrekt- och kostnadseffektivt sätt. I vissa fall räcker det med mindre åtgärder för att förbättra takets skick. Men i andra fall kan det krävas en fullständig renovering eller takomläggning av taket. Just därför är vår inspektion och åsikt viktig. Boka takbesiktning redan idag!

Takrenovering Norrort

Är du i behov av takläggare för takrenovering? Vi på Spikat Roslagen är specialiserade på att renovera tak och rusta upp det som behövs i tid. Vi gör allt från större reparationer till enklare ytbehandlingar som målning. Vi är medvetna om att varje kund har olika förutsättningar och önskemål – därför skräddarsyr vi alltid våra taklösningar efter detta. Vi förvandlar ditt tak till en förbättrad version som håller i flera år framöver!

Hållbart & långsiktigt tänk

På Spikat Roslagen är vi engagerade i hållbarhet och miljö. Vi förstår hur viktigt grönt tänkande är, så vi gör vårt bästa för att vara så miljömedvetna som möjligt i vår verksamhet. Vi ser till att alla våra tak alltid uppfyller de högsta kraven, från hållbara material till andra miljövänliga funktioner. Vill du veta om våra miljövänligare materialtyper för tak? Kontakta oss så hjälper vi gärna till och presenterar våra miljövänliga alternativ.

Takläggare Täby

Takläggare Sollentuna

Experter på takläggningstjänster för ett tryggt och säkert hem

Är du i behov av takläggare för takrenovering? Vi på Spikat Roslagen är specialiserade på att renovera tak och rusta upp det som behövs i tid. Vi gör allt från större reparationer till enklare ytbehandlingar som målning. Vi är medvetna om att varje kund har olika förutsättningar och önskemål – därför skräddarsyr vi alltid våra taklösningar efter detta. Vi förvandlar ditt tak till en förbättrad version som håller i flera år framöver!

Takrenovering Sollentuna – Byta tak på 70-talshus

Är du på jakt efter en pålitlig takrenovering i Sollentuna? Vi är experter på att byta tak på 70-talshus och kan hjälpa dig med allt från takläggning till takbyte. Våra erfarna takläggare är utbildade för att utföra takrenoveringar på ett säkert och effektivt sätt, och vi använder bara högkvalitativa material för att säkerställa att ditt tak håller i många år framöver. Priset för att byta tak på ett 70-talshus beror på en mängd olika faktorer, men vi kan ge dig en kostnadsfri offert baserat på dina specifika behov. Kontakta oss idag för mer information om takrenovering i Sollentuna.

Byta tak Sollentuna – Pris för takbyte på 200 kvm

Behöver du byta tak i Sollentuna och undrar över kostnaden? Vi är specialiserade på takbyte och kan erbjuda konkurrenskraftiga priser på takbyte på upp till 200 kvm. Vi arbetar med de bästa materialen och våra kvalificerade takläggare garanterar att ditt nya tak blir både snyggt och hållbart. Priset för takbyte på 200 kvm kan variera beroende på faktorer som materialval och arbetskostnader, men vi kan ge dig en skräddarsydd offert så att du kan planera ditt projekt i förväg. Kontakta oss idag för mer information om pris för takbyte i Sollentuna samt för takläggning Stockholm, Norrort. 

Takläggning Sollentuna – Kostnad för nytt tak på villa

Vill du ha ett nytt tak på din villa i Sollentuna men undrar över kostnaden? Vi är experter på takläggning och kan erbjuda högkvalitativa material till rimliga priser. Vi arbetar med ett brett utbud av takmaterial och hjälper dig att välja den mest lämpliga lösningen för ditt hem. Kostnaden för att lägga ett nytt tak på en villa kan variera beroende på faktorer som takets storlek, materialval och arbetskostnader. Vi kan ge dig en kostnadsfri offert baserat på dina specifika behov och budget. Kontakta oss idag för att få mer information om kostnaden för takläggning i Sollentuna. Gå till startsidan –  Takläggare i Stockholm

Takbyte Norrort – Kostnad för nytt tak på ett hus

Funderar du på att byta tak på ditt hus i Norrort? Vi är experter på takbyte och kan erbjuda högkvalitativa material och kvalificerade takläggare för att se till att ditt nya tak håller i många år framöver. Kostnaden för ett takbyte på ett hus kan variera beroende på faktorer som takets storlek, val av material och arbetskostnader. Vi kan ge dig en kostnadsfri offert baserat på dina specifika behov och budget så att du kan planera ditt projekt i förväg. Kontakta oss idag för mer information om kostnaden för att byta tak på ett hus i Norrort – Upplandsväsby, Täby, Sollentuna och Järfälla.

Läs våra

Nyheter

Takläggare i Vallentuna – Få offert

Takläggare i Vallentuna – Få offert

Vi på Spikat i Roslagen erbjuder experttakläggning i Vallentuna för att säkerställa hållbara och vackra taklösningar. Våra erfarna takläggare strävar efter att kombinera hållbarhet och skönhet för ditt hem. Varför välja våra takläggningstjänster i Vallentuna? Expertis...

läs mer
Anlita takläggre i Danderyd

Anlita takläggre i Danderyd

Professionell takläggning för trygg och vacker takskydd Här på Spikat i Roslagen erbjuder vi experttakläggning i Danderyd för att säkerställa hållbara och vackra taklösningar. Våra erfarna takläggare är dedikerade till att leverera det bästa av hållbarhet och skönhet...

läs mer